• Publicerad: 14 december 2021

Vi välkomnar en ny erfaren kollega inom besiktning och revision

Vi har fått ett par välbehövliga tillskott till DGE i höst, vilket känns fantastiskt! Först ut är Elisabeth Leu som närmast kommer från Svensk certifiering och som har lång erfarenhet av miljöarbete, framförallt avseende ledningssystem och revisioner.

Varför valde du DGE?

”Framförallt två saker skulle jag säga, bredden och den familjära stämningen. Bredden i tjänsteutbudet ger stora möjligheter till eget lärande, särskilt i ett företag med ”bara” ett 40-tal personer. Eftersom det finns personer med kompetens inom så många olika områden så finns det alltid någon att fråga och bolla med. Det känns viktigt både för att själv utvecklas och lära sig nya saker OCH för att kunna leverera god rådgivning till kunderna. Att DGE är en arbetsplats med personlig och familjär stämning i visste jag redan innan eftersom jag blev tipsad om jobbet av en bekant som tidigare arbetat på DGE.”

Hur känns det nu efter någon månad på jobbet?

”Det känns bra, jag har fått en fin och välkomnande start och träffat många av mina nya kompetenta och trevliga kollegor! Jag har kastat mig rakt in i verkligheten och har redan genomfört många revisioner och besiktningar, både tillsammans med mina nya kollegor och på egen hand.”

Vad ska du göra idag och framåt på DGE?

”Idag ska jag färdigställa rapporter från besiktningarna jag har varit med på och stämma av dem med en mer erfaren kollega. Jag tycker det är jättekul att göra periodiska besiktningar och vill gärna fortsätta med det, men tycker också det känns spännande att få utforska andra möjligheter som finns på DGE och se vart det leder.”

Du har ju jobbat länge som revisor avseende miljöledningssystem, vilka är dina viktigaste insikter?

”Att hålla fokus på syftet med verktyget, den faktiska miljöprestandan. Ledningssystemet ska alltid vara till nytta för organisationen och får inte kännas som en begränsning. Hela syftet med ett miljöledningssystem är att stödja en hållbar utveckling av verksamheten. Det får vi aldrig glömma.

För oss på DGE är det toppen när vi får en ny kollega som är så erfaren att hon kan tillföra så mycket i verksamheten från start. Varmt välkommen Elisabeth, det känns härligt att starta 2022 med dig i gänget!

Här hittar du Elisabeths kontaktuppgifter.