• Publicerad: 21 december 2023

Tack för i år!

Nu när 2023 går mot sitt slut kan vi konstatera att det har varit ännu ett framgångsrikt och händelserikt år för DGE. Vi har genomgått några viktiga förändringar och också uppnått flera milstolpar som leder oss framåt på ett fint sätt.

Vid början av året gick vi helt över till ett nytt projekt- och tidsrapporteringssystem. Att genomföra en sådan förändring har såklart sina utmaningar men det har gått bra och vårt nya system ger oss nya möjligheter till smidigare arbetssätt och ökad effektivitet.

Våra kontor är viktiga för våra anställdas trivsel, samarbete och kreativitet och vi har under året genomfört flera förändringar för att förbättra kontorsmiljön.

Först ut var Malmö där vi gjorde en ombyggnad för att ge fler möjligheter att stänga om sig för samtal och möten men ändå behålla den härliga luftiga känslan som bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Senare på året genomförde vi även en liknande ombyggnad i Göteborg.

När våren var som vackrast i maj lämnade Kalmarkontoret de lokaler där DGE startade 2004 och flyttade till nya fina lokaler med utsikt över hamnen. Denna flytt markerar en ny era för oss och ger oss möjlighet att skapa en arbetsplats som bättre motsvarar våra behov och framtida tillväxtmöjligheter.

Vi är stolta över att ha uppnått ett mycket bra ekonomiskt resultat under året, samtidigt som vi fokuserat på att främja vår personalfilosofi med inriktning på arbetsglädje, delaktighet och teamkänsla. Att våra anställda växer och trivs på arbetsplatsen är en viktig förutsättning för vårt företag ska utvecklas och därför vi är glada över att 2023 blev året då vi nådde vårt mål när det gäller just arbetsglädje.

Vi har också fått många nya positiva tillskott till de flesta av våra kompetenser, inom Förorenade områden, EHS-revisioner och ledningssystem, Livscykelanalys och klimatberäkningar, Tillståndsprövning, Periodiska besiktningar, Emissionskontroll luft och till vårt laboratorium. Och till våren väntar fler nya kollegor inom Hållbarhetsrapportering och Vattenprovtagning. Vi är väldigt glada för alla fina rekryteringar!

Nu blickar vi fram emot 2024 med stor entusiasm och förväntan. Detta blir året då vi firar 20-årsjubileum som bolag och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa som företag tillsammans med våra kunder, samtidigt som vi prioriterar våra anställdas välbefinnande och vår starka företagskultur.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på DGE 😊