• Publicerad: 23 februari 2022

Möt vår nya kollega på Kalmarkontoret

Sedan mitten på november har vi haft nöjet att lära känna vår nya kollega Josephine Johansson. Josephine finns på vårt Kalmarkontor och kommer närmast från WSP där hon arbetat som miljökonsult sedan 2017.

Vad ska du göra på DGE?

”Jag trivs med jobbet som miljökonsult och vill fortsätta med det jag har gjort tidigare, alltså att fungera som miljö- och arbetsmiljösupport till olika företag. Både när det gäller deras myndighetsrelaterade frågor såsom lagbevakning, miljörapporter, kontrollprogram och periodiska besiktningar och företagens ledningssystem. Jag gillar också att jobba med utbildning, både live och digitalt!”

Hur känns det att vara på DGE?

”Det är stor skillnad att jobba på DGE”, säger Josephine. ”Lite utmanande känns det att ha fler uppdrag igång samtidigt men också spännande att få vara mer delaktig i uppdragen, även när det gäller anbud till exempel. Det blir ju naturligt så i ett mindre bolag.

En stor fördel med DGE är att det är ett mindre företag men alla är miljöspecialister. Det finns alltid någon att bolla med, vilket är en otroligt stor tillgång i vardagen. En annan sak som jag kanske inte hade förväntat mig är att jag gör många uppdrag till amerikanska kunder. Det är utmanande, men också kul att hålla igång engelskan och få ett annat perspektiv på det svenska miljö- och arbetsmiljöarbetet.”

Varför valde du DGE?

”En av orsakerna var att jag hörde många kunder prata gott om bolaget och konsulterna. Det breda utbudet av miljötjänster och DGE:s sätt att arbeta långsiktigt och nära kunderna ger en helt annan relation och kundkännedom, vilket känns jättekul.”

Vi på DGE är jätteglada att Josephine valt att arbeta hos oss och hon har redan fått goda vitsord från våra kunder. Innan hon bestämde sig för miljöområdet hann hon även prova på att vara undersköterska och läsa industriell ekonomi så ni kan ju alltid prova att ställa lite frågor kring något inom dessa ämnen när ni springer på henne! ?

Kontaktuppgifter till Josephine finner du här.