Vart är vi på väg?

DGE Mark och Miljö växer och öppnar nytt kontor i Uppsala. Från den 3 november hittar ni oss på Kungsgatan 16, en kort promenad från resecentrum i Uppsala. Fokus för det nya kontoret kommer att vara marknaden i hela Mälardalen.

 

Vi har under 10 års tid hjälpt industrin med miljörelaterade tjänster såsom verksamhetssystem, miljöprövning, besiktning och revision, förorenade områden samt kontroller av utsläpp till såväl vatten och luft. Nu ser vi det som ett naturligt steg att komma närmare våra befintliga kunder i regionen samt att kunna erbjuda en mer hållbar tjänsteportfölj.

 

Först på plats är Linda Karlsson, specialist inom förorenad mark, vilket är ett segment som expanderat kraftigt i hela landet på DGE. Linda har lång erfarenhet som miljökonsult och blir därför en naturlig del i företagets stora och komplexa projekt i regionen.

 

Att få vara med om nyetableringen känns både roligt och spännande och jag ser framemot att jobba närmare våra kunder i regionen. Jag är verkligen taggad inför uppdraget, säger Linda Karlsson. Jag ser att DGE kan erbjuda något som de stora konsultbolagen saknar. Hos oss lägger vi stor vikt vid att lära känna våra kunder och att knyta rätt kompetens till dem istället för att prata om hur stora vi är. Jag ser det nya kontoret som en språngbräda för samtliga DGE:s tjänster i området.

 

Är du intresserad att anta utmaningen tillsammans med Linda så hör gärna av er till oss. Vi är intresserade av dig som kan dela vår vision av en platt organisation med kompetent personal.

 

Adress: Kungsgatan 16, 753 32 Uppsala

 

Vill du veta mer om vad DGE Uppsala kan erbjuda. Välkommen att kontakta Linda Karlsson tfn 070?948 83 75 eller VD Johnny Sjögren tfn 070-567 37 70.

 

DGE Uppsala