Annika Löwgren

Jag är civilingenjör inom Materialvetenskap och Life science, har en masterexamen i Strategiskt ledarskap för hållbar utveckling och har fördjupat mig inom klimatvetenskap. Mitt engagemang ligger i att bidra till transformationen mot ett hållbart samhälle genom att jobba för att fler ska kunna arbeta strategiskt med våra gemensamma utmaningar utifrån ett systemperspektiv.

 

På DGE arbetar jag med uppdrag inom hållbarhetsrådgivning i form av strategiutveckling, livscykelanalyser, klimatberäkningar och projekt inom cirkulär ekonomi. Att arbeta med uppdrag och utvecklingsprocesser som bidrar till att öka kapaciteten hos våra kunder för att ta sig an komplexa hållbarhetsfrågor är både utmanande och känns meningsfullt.

 

Utöver mitt hållbarhetsengagemang så kretsar mitt liv mest kring skidåkning, träning och mina två islandshästar. Jag är utbildad fjälledare och har jobbat som skidguide i 10 år i Alperna och Japan, så när jag inte är på kontoret i Göteborg så hittar ni mig förmodligen på ett berg någonstans i världen.

Annika Löwgren