Miljökonsulter inom förorenade områden

Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och stärka vår och våra kunders konkurrenskraft, kompetens och varumärke!

 

Om DGE. Vi som arbetar på DGE gör det framför allt för att vi uppskattar att arbeta i en kreativ, familjär och prestigelös miljö. Vi har förmånen att arbeta med miljö- och hållbarhetsrelaterade frågeställningar, från de långsiktiga visionerna till praktiska detaljfrågor som måste lösas här och nu, hos några av Sveriges mest spännande industribolag.

Liksom våra kunders olika branschtillhörighet är våra medarbetares bakgrund tvärvetenskaplig, hos oss arbetar miljövetare, biologer, kemister, geologer och civilingenjörer tillsammans och över våra tre regionkontor, Göteborg, Kalmar och Malmö. Det är på detta sätt vi upplever vi förvaltar vår kompetens och kunskap på bästa sätt och blir starka tillsammans. Låter det som en arbetsgivare för dig? Härligt!

DGE:s mål är att vara en trygg arbetsplats och inspirera till utveckling oavsett om du befinner dig i inlärningsfasen i början av din karriär eller vill utmana dig själv och vår organisation med nya idéer, lösningar och tjänster. DGE:s framgångar är vårt gemensamma ansvar och varje medarbetares förtjänst.

Om tjänsten.  Vi söker nu dig som framför allt vill vara med i vår grupp inom förorenade områden men som, om intresse finns, även kan komma att bidra inom våra andra tjänsteområden. Vårt tjänsteutbud inom förorenade områden är brett och vi arbetar i offentliga uppdrag men framför allt åt våra industrikunder, med bland annat utredningar, statusrapporter och riskbedömningar. De tjänster som vi nu tänker oss innebär, beroende på din erfarenhet och kunskap, allt från uppdragsledning och utvärdering på kontoret till fältarbete och provtagning på plats hos kunden. Alla på DGE arbetar brett i projekten hos oss, vi uppskattar den gemenskap och delaktighet detta ger. Varje person har både ansvar och frihet att planera och genomföra arbetet självständigt, sköta kontakt med kunderna och andra intressenter men vi stöttar självklart varandra i alla lägen och är alltid minst två konsulter i varje uppdrag!

Om dig. Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter som är viktiga för att lyckas tror vi är:

  • Utbildning inom naturvetenskap, miljö eller teknik med inriktning/intresse av miljöfrågor
  • Gärna erfarenhet av arbete med förorenade områden
  • Ett intresse för hållbar utveckling
  • Omtanke, engagemang, ansvars- och initiativtagande
  • Flexibilitet och prestigelöshet
  • Ett eget driv och förmåga att ta stort eget ansvar. Med ansvaret kommer en lika stor frihet att planera sitt arbete.

Som person är du praktiskt lagd och har intresse av att jobba ute i verksamheterna.  Du har fått höra att du tar ansvar och initiativ samt är flexibel och anpassningsbar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Lokalisering. Tjänsterna finns i Göteborg och Malmö men då våra uppdrag och kunder finns över hela landet förekommer resor och övernattningar i tjänsten.

Sista ansökningsdag är 30 maj 2022, intervjuer kommer att genomföras löpande!

Ansökan skickas till hr@dge.se.

Har du frågor angående tjänsten så hör av dig till Daniel Hellqvist, Monika Walfisz eller Christer Gustafsson enligt nedan:

Daniel, ansvarig för kompetensområdet

daniel.hellqvist@dge.se, 073-417 10 87

Monika, Regionchef Malmö

monika.walfisz@dge.se, 070-209 26 51

Christer, Regionchef Göteborg

christer.gustafsson@dge.se, 0734-17 10 90

 

Är du intresserade av DGE som bolag, hör av dig till VD Christer Gustafsson 073-417 10 90 som gärna svarar på frågor.