Miljökonsult inom besiktning och revision

Om tjänsten

DGE utför varje år ett stort antal periodiska miljöbesiktningar och förstagångsbesiktningar. Vi levererar också varje år ett flertal andrapartsrevisioner för internationella beställare inom området EHS (Environment, Health & Safety).

Eftersom vi upplever en allt större efterfrågan på dessa uppskattade tjänster så söker vi nu efter en ny medarbetare som har erfarenhet av att självständigt utföra periodiska miljöbesiktningar och revisioner av olika slag.

Meriterande är om du också har erfarenhet av att utveckla ledningssystem och/eller har erfarenhet av att arbeta med tillståndsfrågor och myndighetskontakter.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper som vi anser är viktiga för dessa tjänster.

Om dig

För att tjänsten ska passa dig behöver du gilla att agera självständigt och samtidigt vara bra på att samverka med andra människor i olika positioner och i olika typer av organisationer.

Det är viktigt att du känner dig bekväm i revisorsrollen och att du har lätt för att uppträda taktfullt och sympatiskt.

I rollen som konsult är du nyfiken, strukturerad, engagerad och bidrar till att utveckla våra tjänster och arbetssätt.

Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska och kanske något tredje språk?

Om DGE

DGE levererar miljö- och hållbarhetstjänster med utgångspunkt i våra ledord: Kunskap för framtidenStarka tillsammans och Omtanke rakt igenom. Vi som arbetar på DGE gör det framförallt för att vi uppskattar att arbeta i en kreativ, familjär och prestigelös miljö där vi tar ansvar för varandra och vågar vara personliga. Vi har förmånen att ha många trevliga kunder inom svensk industri som vi arbetat med under lång tid och fokus i vårt arbete är alltid att hitta lösningar som svarar mot kundens och omvärldens långsiktiga behov.

Att jobba på DGE ger dig tillgång till en riktigt bred kompetens och intressanta utvecklingsmöjligheter inom miljö- och hållbarhetsområdet. I Sverige i första hand, men vi är också en del av DGE Group med systerbolag i Danmark, Estland och Litauen och ingår också i den internationella miljökonsultsammanslutningen Inogen Alliance.

Lokalisering

I första hand söker vi en medarbetare med placering på vårt kontor i Göteborg, men om vi känner att ”rätt” person söker kan det också vara aktuellt med placering på våra kontor i Malmö och Kalmar.

Sista ansökningsdag är 31 augusti, men vi genomför intervjuer löpande så tveka inte! Skicka ansökan till hr@dge.se.

Har du frågor angående tjänsten så hör av dig till ansvarig för kompetensområdet Lars Åhsberg 070-604 50 46 eller vår VD Christer Gustafsson 073-417 10 90 som gärna svarar på frågor om tjänsten och DGE som företag och arbetsplats.