Mättekniker för miljökontroller av utsläpp till luft

Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och stärka vår och våra kunders konkurrenskraft, kompetens och varumärke!

 

Om DGE. Vi som arbetar på DGE gör det framför allt för att vi uppskattar att arbeta i en kreativ, familjär och prestigelös miljö. Vi har förmånen att arbeta med miljö- och hållbarhetsrelaterade frågeställningar, från de långsiktiga visionerna till praktiska detaljfrågor som måste lösas här och nu, hos några av Sveriges mest spännande industribolag.

Liksom våra kunders olika branschtillhörighet är våra medarbetares bakgrund tvärvetenskaplig. Hos oss arbetar miljövetare, biologer, kemister, geologer och civilingenjörer tillsammans och över våra tre regionkontor, Göteborg, Kalmar och Malmö. Det är på detta sätt vi upplever vi förvaltar vår kompetens och kunskap på bästa sätt och blir starka tillsammans. Låter det som en arbetsgivare för dig? Härligt!

DGE:s mål är att vara en trygg arbetsplats med individen i centrum. Vi vill inspirera till utveckling oavsett om du befinner dig i inlärningsfasen i början av din karriär eller vill utmana dig själv och vår organisation med nya idéer, lösningar och tjänster. Vi tillämpar flextid med stor frihet under ansvar för att på ett hållbart sätt kunna kombinera arbets- och privatliv. DGE:s framgångar är vårt gemensamma ansvar och varje medarbetares förtjänst.

Om tjänsten.  Vi söker nu dig som vill jobba som mättekniker ute i fältprojekt som berör miljökontroller av utsläpp till luft. Arbetet sker inom vår ackrediterade verksamhet och utförs normalt ute hos kund. Arbetet är fritt och innebär ofta hantering av mätutrustning på diverse olika mätplatser. Det kan vara allt från höga skorstenar via fläktar på tak till markbundna källor. Även andra typer av mättekniskt arbete kopplat till frågor som rör utsläpp till luft är aktuella. God förmåga till planering och självständigt arbete krävs samt disciplin att följa givna instruktioner och rutiner.

Om dig. Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter som är viktiga för att lyckas tror vi är:

  • Utbildning inom naturvetenskap, miljö eller teknik med inriktning/intresse av miljöfrågor kopplat till luft och gärna inom energi och förbränning
  • Industrivana, erfarenhet från myndighet, entreprenör eller konsultfirma är meriterande

Som person är du praktiskt lagd och har intresse av att jobba ute i verksamheten.  Du har fått höra att du tar ansvar och initiativ samt är flexibel och anpassningsbar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Lokalisering. Vi behöver förstärka vår bemanning i område Syd och Öst där vi utgår från våra kontor och instrumentförråd i Malmö respektive Kalmar. Merparten av våra kunder i dessa områden är belägna i Skåne, Småland och Blekinge men tillsammans med vårt kontor i Göteborg arbetar vi med uppdrag och kunder över hela södra och mellersta landet vilket gör att resor med övernattning i tjänsten kan förekomma.

Sista ansökningsdag, 30 augusti 2022. Intervjuer kommer att genomföras löpande!

För mer information, kontakta Johan Mars.