Junior miljökonsult inom emissionsmätning, Malmö

DGE är ett konsultföretag inom miljö- och hållbarhetsområdet med starkt engagemang för kunder, medarbetare och vår omvärld. Med specialistkunskap och ett arbetssätt präglat av flexibilitet, ödmjukhet och närhet till våra kunder kan vi effektivt bidra till en långsiktigt hållbar utveckling. Vi är idag ca 40 konsulter på våra kontor i Kalmar, Malmö, Göteborg och Uppsala. Vi har en mycket stark ackrediterad luftmätningsverksamhet.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta som mättekniker ute i fält med miljökontroll av utsläpp till luft och vatten. Största delen av arbetet utförs hos vår kund och i arbetet ingår även analys och utredning kring frågor som rör utsläpp till luft. Ansvarstagande och god förmåga till planering och självständigt arbete krävs, men du får också stöd från ett stort antal kompetenta kollegor. Tjänsten utgår från Malmö men eftersom våra uppdrag och kunder finns över hela landet förekommer resor och övernattningar i tjänsten.

 

Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter som är viktiga för att lyckas tror vi är:

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom naturvetenskap, miljö eller teknik med inriktning mot eller stort intresse av teknik och miljöfrågor kopplade till luft. Gärna med fokus på energi och förbränning.
  • Industrivana, erfarenhet från myndighet, entreprenör eller konsultfirma är meriterande
  • För tjänsten krävs B-körkort

 

God fysisk förmåga krävs då fältarbeten kan vara ansträngande.

 

Som person är du praktiskt lagd och har intresse av att jobba ute i verksamheten.  Du har fått höra att du tar ansvar och initiativ samt är flexibel och anpassningsbar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan till:

Monika Walfisz, Regionchef syd, monika.walfisz@dge.se eller ring 070-209 26 51. Frågor kan även ställas till Emiliano Lubian, kompetensområdesansvarig Luft, Emiliano.Lubian@dge.se, 073-417 10 93.