EHSS-konsult som trivs i internationella miljöer

Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och stärka vår och våra kunders konkurrenskraft, kompetens och varumärke!

 

Om DGE. Vi som arbetar på DGE gör det framför allt för att vi uppskattar att arbeta i en kreativ, familjär och prestigelös miljö. Vi har förmånen att arbeta med miljö- och hållbarhetsrelaterade frågeställningar, från de långsiktiga visionerna till praktiska detaljfrågor som måste lösas här och nu, hos några av Sveriges mest spännande industribolag.

Liksom våra kunders olika branschtillhörighet är våra medarbetares bakgrund tvärvetenskaplig, hos oss arbetar miljövetare, biologer, kemister, geologer och civilingenjörer tillsammans och över våra tre regionkontor, Göteborg, Kalmar och Malmö. Det är på detta sätt vi upplever att vi förvaltar vår kompetens och kunskap på bästa sätt och blir starka tillsammans.

DGE:s mål är att vara en trygg arbetsplats och inspirera till utveckling oavsett om du befinner dig i inlärningsfasen i början av din karriär eller vill utmana dig själv och vår organisation med nya idéer, lösningar och tjänster.

DGE:s framgång är vårt gemensamma ansvar och varje medarbetares förtjänst.

Om tjänsten. Vi utför varje år ett flertal revisioner och liknande uppdrag åt våra internationella kunder inom området EHSS (Environment, Health & Safety and Social Responsibility).

Eftersom vi upplever en allt större efterfrågan inom detta tjänsteområde så söker vi nu dig som vill vara med i vårt lag som bland annat genomför EHSS-revisioner, Environmental Due Diligence-uppdrag och olika typer av lagefterlevnadsrevisioner, framförallt i Sverige, men utlandsuppdrag kan förekomma. Arbetsspråket är engelska.

Våra kunder inom tjänsteområdet utgörs framförallt av globala konsultföretag eller globala koncernbolag som har behov av att anlita revisorer och konsulter på plats i Sverige som har god kunskap om gällande lagstiftning och andra lokala förutsättningar. När vi gör uppdrag utomlands handlar det framförallt om att följa upp att underleverantörer till svenska bolag lever upp till avtal och intenationella överenskommelser.

Arbetet kommer att omfatta allt från införsäljning, uppdragsledning, löpande kundkontakter, genomförande och avrapportering. Varje medarbetare hos oss har både ansvar och frihet att planera och genomföra arbetet självständigt, sköta kontakt med kunderna och andra intressenter men vi stöttar självklart varandra i alla lägen och är t ex alltid minst två medarbetare i varje uppdrag.

Om dig. För att tjänsten ska passa dig behöver du gilla att agera självständigt och samtidigt vara bra på att samverka med andra människor i olika positioner och i olika typer av organisationer.

Då arbetsbelastningen inom detta område varierar kraftigt över tid är det viktigt att du är flexibel, klarar av att hålla flera bollar i luften och klarar av att det periodvis kan vara väldigt mycket att göra. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten, såväl över en dag som vid större auditeringar upp till en arbetsvecka.

Det är såklart viktigt att du känner dig bekväm i revisorsrollen, att du vågar ta plats och att du har lätt för att uppträda taktfullt och sympatiskt. Rollen bjuder på många internationella kontakter, framförallt i beställarorganisationen så en öppenhet och nyfikenhet för andra kulturer är en förutsättning.

I rollen som DGE:are brinner du för att göra skillnad, är nyfiken, strukturerad, engagerad och bidrar till att utveckla våra tjänster och arbetssätt.

Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter som är viktiga för att lyckas tror vi är:

  • Utbildning inom naturvetenskap, miljö, arbetsmiljö eller teknik med inriktning/intresse av hållbarhetsfrågor.
  • God kunskap om och tillämpning av svensk miljö- och arbetsmiljölagstiftning.
  • God erfarenhet av att leda uppdrag och att genomföra revisioner inom områdena miljö, arbetsmiljö och HR och industrivana är grundläggande förutsättningar.
  • Obehindrad förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.
  • God administrativ förmåga och förmåga att leverera i tid.

Lokalisering. Placeringen kan vara på något av våra kontor i Kalmar, Göteborg eller Malmö men då våra uppdrag genomförs över hela landet förekommer resor och övernattningar i tjänsten.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2022, men intervjuer kommer att genomföras löpande!

Ansökan skickas till hr@dge.se.

Har du frågor angående tjänsten eller DGE som bolag så hör av dig till Lars, Monika eller Christer enligt nedan:

Lars Åhsberg, Områdesansvarig Besiktning & Revision

lars.ahsberg@dge.se, 070-604 50 46

Monika Walfisz, Regionchef Malmö

monika.walfisz@dge.se, 070-209 26 51

Christer Gustafsson, VD och Regionchef Göteborg/Kalmar

christer.gustafsson@dge.se, 0734-17 10 90