Första halvåret med vår nya VD Christer Gustafsson

Den 1 januari 2021 gjorde DGE sitt första VD-byte sedan starten 2004, Christer Gustafsson tog efter 15 år i verksamheten över stafettpinnen som VD från DGE:s grundare Johnny Sjögren. Här delar han med sig av sina erfarenheter efter det första halvåret:

”Tänk vad 6 månader går fort när man har roligt. Att vara VD är en mycket spännande och inspirerande uppgift som samtidigt är mycket utmanande. Jag har fått ett fantastiskt stöd från Johnny men känner också att jag kunnat sätta min egen prägel på verksamheten och framtiden.

Vi har under det här halvåret fokuserat på att jobba igenom vår vision, våra mål och identifierat fokusområden och ambitioner som kommer hjälpa oss att driva verksamheten framåt.

Jag har också lagt mycket tid under våren på att intervjua många av våra kunder för att skapa en bättre bild av verksamheten. Några av de tydligast uttryckta styrkor som kunderna upplever hos DGE är hög kvalitet i leveranser, kunniga, effektiva och förtroendeingivande medarbetare, bredd i utbudet av kompetenser, prestigelöst och okomplicerat bemötande. Det känns bra när kunderna bekräftar bilden av det företag vi vill vara.

Vi har naturligtvis också fått input på förbättringsmöjligheter och vilka trender (när det gäller tjänster och utveckling) som våra kunder ser för verksamheten. Detta är sådant vi tagit tag i och arbetar vidare med.

Samtalen med kollegor och kunder under det här halvåret har varit mycket positiva och jag personligen och hela vår organisation ser verkligen fram emot framtida utmaningar och möjligheter. Potentialen i form av kompetens, medarbetare samt fantastiska kunder finns där!

Nu närmar vi oss semestern med stormsteg och jag hoppas på några fina dagar till havs i båten där jag finner lugnet och kan ladda med ny energi. Jag ska också ta tillfället i akt för reflektion avseende vad vi hittills uppnått och vad som återstår. TREVLIG SOMMAR!”