2019 års första uppdatering av Lagmaskinen.

Full koll på hur lagändringar påverkar din verksamhet

 

Lagmaskinen är DGE:s verktyg för smidig och effektiv lagbevakning. Här sätter vi nya lagar och direktiv i relation till just din verksamhet. Nu har vi publicerat 2019 års första uppdatering av Lagmaskinen.

 

EU-förordningar, lagar, myndighetsföreskrifter … hela tiden pågår förändringar och uppdateringar av lagstiftningen. Men många företag upplever det som svårt och tidsödande att hålla koll på förändringarna och följa upp hur de påverkar den egna verksamheten. DGE:s webbaserade verktyg Lagmaskinen är utvecklat för att underlätta.

”Tjänsten innebär att vi sköter bevakningen och sedan förklarar förändringarna för våra kunder ”, berättar Monika Walfisz, uppdragsansvarig för den lagbevakning DGE erbjuder.

 

Personlig kontakt

I Lagmaskinen är varje författning uppbyggd dels av en generell del, som är gemensam för alla kunder, och dels av en anpassad del där DGE beskriver vad lagändringen innebär för just den kunden.

”Lagmaskinen är enkel att använda” säger Monika Walfisz.  ”När du loggar in ser du direkt din kontaktperson, som känner till din verksamhet och som du kan slå en signal till när som helst.”

Lagmaskinen är även ett praktiskt hjälpmedel när du gör en revision. Varje författning har två kvittensfunktioner. En som markerar att man har läst författningen och en som anger om man redan lever upp till den – eller att man måsta göra en åtgärd för att leva upp till den.

 

Smarta funktioner utvecklas

Förutom att DGE uppdaterar laglistan två gånger per år, så jobbar vi successivt med att utveckla Lagmaskinen med nya och snabbare funktioner.

”Eftersom vi känner våra kunder väl så vet vi vilka funktioner som efterfrågas eller behöver bli bättre”, berättar Monika Walfisz som tillsammans med sina kollegor även tittar framåt och rapporterar om kommande lagförändringar så att varje kund får gott om tid att förbereda sig.

 

Så här funkar DGE:s Lagmaskin

 

  • Enkel att hantera
  • Lätt att nå från dator, surfplatta eller mobil
  • Tre användarnivåer
  • Obegränsat antal användare för kunden
  • Revisionsfunktion
  • Personlig kontaktperson
  • Publiceringar två gånger per år
  • Verktyg i ständig utveckling

För mer information om verktyget kontakta Monika Walfisz

 

För att komma direkt till lagmaskinen, logga in nedan: